• Vattenfall havde brug for nogle kontorer med det samme. Expandias kontormoduler blev valgt og det blev bygget i to etager og med en åben planløsning.

Midlertidige kontorlokaler

En uventet vækst – eller et planlagt projekt? En kontorrenovering – eller mens der ventes på nybyggeri? Dine kontorlokaler kan faktisk være der, hvor der er brug for dem, og det kan gå meget hurtigt.

Expandia tilbyder det mest moderne modulsystem, der kan tilpasses virksomheden. Med to forskellige kontortyper og i alle tænkelige størrelser og kombinationer kan vi dække de fleste af vores kunders behov. Du er velkommen til at læse mere om, hvordan det ser ud og fungerer. Se eksempler fra virkeligheden, og se, hvordan det er at leje af os.

Billeder og referencer

Med vores kontormoduler kan vi løse de fleste ønsker. Se billederne nedenfor fra flere steder, hvor vi har moduler udlejet til virksomheder og organisationer.

Grundplaner

Kontormodul K2000 giver mulighed for en helt åben grundplan. De sammensættes efter jeres ønsker til nøglefærdige pavilloner. Kontormodulerne er lyse, luftige og moderne.

Kontormodul K10 tilpasses også nemt efter jeres behov og ønsker. Facaden er i vedligeholdelsesfrit materiale, som ikke kan stemples om en barak. Vi prioriterer et lavt energiforbrug ved såvel behov for varme og afkøling. Ved hjælp af et kraftfuldt, integreret anlæg dækker vi behovet, samtidig med at vi opfylder kravene til energiforbrug ifølge BBR.

Til højre ser du forslag til grundplaner for modulsystem K2000 og K10.

Klik på billedet for at se grundplanen i et større format.

Udstyr og tilvalg

Hvad behøves der til et fungerende kontor? Vores moduler er som standard udstyret med det tilbehør og de funktioner, som de fleste af vores kunder ønsker. For eksempel lydisolerede vægge mellem rummene og skridtdæmpende gulvbelægning i korridorer bidrager til trivsel og arbejdsro.

Dokumenter og tegninger

Her finder du en komplet specifikation af det udstyr, der indgår som standard i vores kontormoduler. Her findes også en enkel teknisk beskrivelse af modulerne. Dokumenterne kan også downloades i PDF-format ved at klikke på ikonet til højre.

Standard for modulsystem K2000

Indvendigt:

  • Glaspartier i korridorvægge
  • Stav i samtlige rum forsynet med stikkontakter samt kontakt til kundens senere montering af tv/internet
  • Lysstofrør med opadrettet lys og højfrekvens tilsats i rummene
  • Skridtlyddæmpende gulvbelægning i korridor og kontorrum
  • Akustiktak i korridor og kontorrum
  • Ventilationsanlæg med integreret varmepumpe og komfortkøler

Udvendigt:

  • Trappe i aluminium med dobbelte gelænder
  • Som option fås en rampe i aluminium, 6 m beregnet til niveauforskel på 0,5 m

Samtlige rum er forsynet med udvendig solafskærmning, såkaldt screen, der reguleres fra rummet.

TEKNISK BESKRIVELSE K2000

MODULMÅL

Modulets udvendige mål BxLxH
2,9 x 9,6 x 3,3 m

KRYBEKÆLDERDÆK

Gulvbelægning i kontorrum/korridorer. Tarkett Acczent Akustik. Plastgulvbelægning med gulvbelægningskant på toiletter. Spånplade, tværgående bjælker, mineraluld, spånplade.

TAGBJÆLKELAG 3°

Tagdug hellimet, protan G-dug, spånplade, tagkiler, stenuld med pap. Limtræ mellem bjælker, stenuld Aldersbestandig plastfolie, bjælke. Gyptone-tagplader i felter i kontorrum.

YDERVÆG MED VINDUER

”Wafertex” med træpanelprægning. Lægte til luftspalte, træfiberplade. Lodret stolpe, mineraluld. Aldersbestandig byggefilm. Færdigvævet gipsplade med hatprofil.

YDERVÆG TIL GAVLEN

”Wafertex” med træpanelprægning. Lægte til luftspalte, træskelet plus isolering. Træfiberplade, lodret stolpe, mineraluld. Færdigvævet gipsplade med hatprofil.

SYSTEM-INDERVÆG
(mærket med grønt)

Færdigvævet gipsplade med hatprofil. Lodret træskelet, mineraluld. Færdigvævet gipsplade med hatprofil.

DØRE OG VINDUER

Yderdyr i aluminium. Vinduer, faste eller oplukkelige, indadgående med drej-kip-beslag. Indvendige døre til handicaptoilet henholdsvis 7 x 21 til små toiletter.

TAGAFVANDING

Tagafvanding med fælles tagrende og synligt nedløbsrør på facaden.

INDVENDIGE OVERFLADER

Vægoverflader med hvidmalet glasfibervæv. Loftsplader, hvidmalede. Gulvbelægninger Tarkett Acczent Akustik 3. Plastgulvbelægning i vådrum.

MILJØ

VENTILATION

Ventilationsanlæg i servicemodul med separat ind-/udsugning til hvert kontorrum. Indbygget køling og varmepumpe. Anlægget har indbygget filter til ind- og udsugning og varmeveksler.

OPVARMNING

Opvarmning sker med luft-varmepumpe i kombination med beskyttede, jordforbundne el-radiatorer.

SOLAFSKÆRMNING

Samtlige rum er forsynet med en udvendig solafskærmning (screen).

BELYSNING

Tagbelysning i kontorrum med pendlande armaturer. I korridortag indbygget armatur. I WC væggarmatur.

EL-INSTALLATION

Tilslutning af el-service i servicemoduler. Hvert kontorrum er forsynet med en stikkontaktstav samt plads til internet/tv. Klargjort til kanalisering af svagstrøm.

FUNDERINGSARBEJDE/SOKKELBEKLÆDNING

Funderingsarbejdet udføres efter objektspecifik tegning. Funderingen beklædes med lægter.